Kalinić napušta Englesku: Klupa me ne zanima ni u kojem slučaju

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.08.19. | 19:29

Hrvatski reprezentativac na izlaznim vratima iz Aston Ville.

Aston Villa se vratila u Premiership, no dvije uvodne utakmice su pokazala da će imati jako tešku sezonu te da ih čeka grčevita borba za ostanak među elitom.

U toj borbi najvjerojatnije neće sudjelovati Lovre Kalinić, koji je u siječnju ove godine došao u klub kao veliko pojačanje, no nakon samo sedam utakmica je doživio ozljedu nakon koje je izgubio mjesto prvog vratara.

Klub je izborio ulazak u Premiership, a da stvar za Lovru bude gora klub je doveo Heatona iz Burnleyja za 8,8 milijuna eura, koji je postavljen za prvog vratara, a naš reprezentativac je degradiran na tribine.

U razgovoru za Sportske novosti Kalinić je prokomentirao novonastalu situaciju u klubu.

„Dobro sam raspoložen, kvalitetno treniram, sve radim odlično. A dogodilo se to što se dogodilo. Nisu mi tako prezentirali situaciju prije početka priprema za sezonu. Tražio sam tad razgovor da vidim računa li se na mene. I sve je bilo uredu. Rekli su – nikakve posudbe ni prodaje, ti nam trebaš. Potom sam radio odlično i tri dana prije početka prvenstva dovedu golmana“ – izjavio je Kalinić.

„Treneru sam rekao da me klupa ne zanima ni u kom slučaju, a da se u odluke kluba koga će kupiti i prodati ne mogu miješati. Ni sam nisam zadovoljan s prvih šest mjeseci, to nije moja razina, iako sam zadobio potres mozga i operirao koljeno, dosta se toga naredalo, no imam reprezentaciju, imam ambicije. Na to mi je trener rekao da me razumije, ali da im je trebalo premierligaško iskustvo. Što ću, to je njihova odluka, naravno da se s njom neću pomiriti, ali ću je poštovati. Moram prihvatiti takvo stanje, što ne znači da se neće promijeniti“ – nadodao je naš reprezentativni vratar.

Na pitanje o promjeni sredine Kalinić je kratko odgovorio:

„Postoje neke opcije, dakako izvan Engleske, jer je ovdje prijelazni rok završen, a u mnogim zemljama su ostala još dva tjedna. Neću žuriti, gledam što imam na stolu pa ću odvagnuti“ – zagonetan je za kraj Lovre Kalinić

Prema pisanju Birmingham Live jedna od opcija za našeg vratar je Nantes, koji je pokazao interes, a prema posljednjim informacijama Torino i Sampdorija bi se također mogli uključiti u borbu za hrvatskog reprezentativca.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Lovre Kalinić

Ostale Vijesti