Kakvi mladi i stari, u nogometu ili znaš ili ne znaš: Legendarni dvojac priča dana na Otoku (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 26.12.14. | 18:58

Najposebniji dan engleskog nogometa obilježile su dvije legende.

Bolton je u 23. kolu Championshipa kod kuće gubio od Blackburna 0:1, a potom u drugom poluvremenu preokrenuo na 2:1. Ne bi to bilo ništa posebno da preokret nisu započele dvije legende - Eidur Gudjohnsen i Emile Heskey.

U 59. minuti Gudjohnsen je s lijeve strane vanjskim dijelom desne kopačke savršeno poslao loptu na drugu stranu, gdje ju je dočekao Heskey i zabio jedan od najlakših golova u karijeri. Ali svakako i najposebnijih... Jer, Heskey je tek prije dva dana potpisao kratkoročni ugovor s Boltonom, koji ga je angažirao nakon probe. Robusni centarfor čak 62 puta nastupio je za Englesku i zabio sedam golova, a posljednje dvije godine nije igrao ozbiljni nogomet. Bio je član australskih Newcastle Jetsa.

Da stvar bude bolja, i Gudjohnsen je nedavno potpisao na kraći rok s Boltonom, klubom u kojem je započeo uspješnu inozemnu karijeru, u kojoj je kasnije dogurao i do Chelseaja i Barcelone. Nakon što su dva majstora danas pokazala kako se 'kuže', mogli bi u Boltonu produljiti njihove ugovore. Oboje imaju po 36 godina, ali u nogometu nema 'mladih' i 'starih'. Samo loših i pravih!

(Foto: Action Images)


Tagovi

BoltonEidur GudjohnsenEmile Heskey

Ostale Vijesti