Kakva propast! Real ih doveo za 100 milijuna eura, a još nisu odigrali ni minute

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 18.09.18. | 10:43

Nije se 'Kraljevski klub' proslavio s ovoljetnim pojačanjima.

Višestruko su opjevani neuspješni pokušaji Florentina Pereza da proteklog ljeta u Real dovede neko veliko pojačanje. Spominjala su se mnoga imena, no na kraju nitko od njih nije došao, a na kraju se jedinim pojačanjem pokazao Thibaut Courtois. Doveo je 'Kraljevski klub' ovog ljeta još nekoliko igrača, ali trenutno se niti jedan od njih nije pokazao pojačanje. Dapače.

> ODIGRAJ REAL MADRID – ROMA

Nešto manje od 100 milijuna eura, točnije 96,5, platio je Real Flamengu, Real Sociedadu i Lyonu za Viniciusa Juniora, Alvara Odrizolu i Mariana Diaza. Sva trojica su mlađi igrači, od njih Real dosta očekuje u budućnosti, ali su se navijači nadali da će i ove sezone moći pomoći klubu u borbi za što bolje rezultate. No, izgleda kako Julen Lopetegui to ne misli.

Realov trener ovoj trojici u dosadašnjih pet utakmica nije dodijelio niti jednu jedinu minutu. Sva trojica još uvijek čekaju svoju šansu, a sumnjamo kako će je dobiti sutra u utakmici Lige prvaka protiv Rome. Sljedeća šansa je u subotu, u prvenstvenoj utakmici protiv Espanyola…

> ODIGRAJ REAL MADRID – ESPANYOL

(Foto: Action Images)


Tagovi

Vinicius JuniorMariano DiazAlvaro Odriozola

Ostale Vijesti