Kakva legenda! Kultni golman trenira – sa slomljenom nogom!? (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.07.20. | 14:11

Pa neka mu netko kaže kako nije zaslužio plaću za ovaj mjesec…

Jasno, vijest da igrač nekog kluba trenira i nije baš nešto što bi mnoge začudilo, ali kada znamo da spomenuti vratar ima slomljenu nogu onda priča dobiva na težini.

Podsjećamo, prije nešto više od dva tjedna Muslera je na utakmici protiv Rizespora slomio nogu tako što se bacio u noge suparničkom napadaču Milanu Škodi i na taj način spriječio siguran pogodak. Iako je vratar odmah ostao ležati na terenu igrači Rizespora su nastavili igrati, ali je potom sudac označio prekid igre.

Muslera je u ljeto 2011. stigao u turski Galatasaray iz Lazija, a u prethodnih devet godina postao je istisnska legenda kultnog turskog kluba.

Jednako tako, na vratima Urugvaja našao se u 116 utakmica, a to ga je svrstalo u top 3 igrača svih vremena po broju nastupa za njegovu zemlju.

Dodajemo za kraj kako je turski velikan na svojim službenim stranicama objavio fotografiju kako Urugvajac trenira usprkos stravičnoj povredi, a na ovaj način on će samo dobiti dodatno poštovanje uvijek zahtjevnih turskih navijača.

Fotografiju na kojoj Muslera trenira pogledajte u nastavku teksta:

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGalatasaray%2Fposts%2F3304221609636511&width=500" width="500" height="669" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

(foto: MURAD SEZER/ Action Images)

 

 


Tagovi

Fernando MusleraGalatasaray

Ostale Vijesti