Kakva bomba: Novo pojačanje Uniteda skinulo paučinu i trasiralo im put u četvrtfinale (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 12.03.20. | 20:53

Odličan zgoditak osporavanog nogometaša.

Nogometaši Manchester Uniteda jednom su nogom zakoračili u četvrtfinale Europske lige. Natjecanje koje su osvojili prije tri sezone pod Joseom Mourinhom mogli bi ponovno upisati u svoju knjigu titula, a tome su se približili nakon pobjede u Linzu kod LASK-a rezultatom 5:0.

Ole Gunnar Solskjaer je od prve minute zaigrao s Brunom Fernandesom i Odionom Ighalom, ovozimskim pojačanjima, a upravo je taj dvojac najzaslužniji za vodeći zgoditak. Igrala se 28. minuta kada je fantastični portugalski veznjak osvojio dosta prostora, a potom i proigrao Nigerijca.

Osporavani napadač pristigao iz Kine u letu smiraju loptu nakon par dodira i namješta siu na ljevicu za fantastičnu „bombu“ kojom para mrežu inače vrlo dobrog vratara Schlagera.

 

U drugom dijelu sudbinu Austrijanaca zapečatili su Mason Greenwood (90+2'), Juan Mata (82') i Daniel James (58'). Velšanin se nakon dodavanja Ighala varkom lako riješio svog čuvara na širokom prostoru, a potom neobranjivo s vrha šesnaesterca pogodio u sami donji Schlagerov kut za povećanje vodstva.

Španjolac je na fantastičnu asistenciju Freda lako matirao vratara domaćih za 3:0, dok su za posljednji gol Crvenih vragova najzaslužniji mladići Tahith Chong i Mason Greenwood. Nizozemac je bio asistent engleskom napadaču za četvrti gol na utakmici, ali ni to nije bilo dosta Solskjaerovim momcima koji su u trećoj minuti nadoknade zabili i peti gol preko Andreasa Pereire.

 

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Odion IghaloBruno FernandesLASK LinzJuan MataMason GreenwoodDaniel JamesAndreas Pereira

Ostale Vijesti