Kako su igrali: Samo dva dinamovca zaradili dobre ocjene, Atalantin napadač oduševio

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 27.11.19. | 00:15

Blijeda partija Dinamovih nogometaša.

Nogometaši Dinama upisali su drugi poraz u Ligi prvaka ove sezone. Bolja je bila Atalanta rezultatom 2-0 na San Siru, a mora se priznati kako je ovo bila najslabija europska partija Modrih pod trenerskim vodstvom Nenada Bjelice.

To potvrđuju i ocjene specijaliziranog statističkog portala WhoScored.

Prema njihovoj statistici, najbolji u redovima Modrih bio je stoper Emir Dilaver koji je zaradio ocjenu 7.5, a odmah iza njega je Bruno Petković sa ocjenom 7.3. To su ujedno i jedini igrači koji su išli preko 6.5 ocjene. Tu je ocjenu zaradio u redovima Bjeličine momčadi samo Luka Ivanušec, kao i Dino Perić, za kojega je osobni dojam nešto lošiji od same ocjene.

Leovac i Theophile su zaradili ocjene 6.3, 'čistu' šesticu su dobili Stojanović i Olmo, dok je Livaković bio nešto bolji sa 6.2, a najlošije ocjenjen bio je kapetan Arijan Ademi (5.9). Iako je pogodio gredu i imao nekoliko prodora, prema WhoScoredu, Mislav Oršić je zaradio tek ocjenu 6.2.

Kod suparničkih igrača, uvjerljivo najbolji bio je Alejandro Gomez. Argentinac je strijelac drugog gola, a bio je uvjerljivo najveća opasnost na utakmici i konstantni strah i treper za hrvatskog reprezentativca Dinu Perića. Za svoju je partiju 31-godišnji omaleni Argentinac zaradio ocjenu 9.1, a sjajnu predstavu pružili su stoper Palomino 8.4, veznjak de Roon (7-9), strijelac prvog gola Luis Muriel (7.7), a stoper Simon Kajer je dobio 7.5

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić za vrlo dobru partiju zaradio je okruglu sedmicu, kao i desni bočni Hateboer.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Alejandro GomezEmir DilaverBruno Petković

Ostale Vijesti