Action images
Action images

Kako su igrali: Kastratijevo ime u velikoj zvijezdi, Ademi odigrao ispodprosječno (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.12.20. | 09:05

Specijalizirani portal Who Scored ocijenio je jučerašnju predstavu Modrih veoma dobrim ocjenama, a kako je Livaković dobio samo sedmicu za svoju izvedbu mnogima nije jasno...

Nogometaši Dinama jučer su svladali CSKA Moskvu na Maksimiru rezultatom 3:1.

Izabranici Zorana Mamića odigrali su jednu jako dobru utakmicu, bili su bolji od prvog do posljednjeg sučevog zvižduka, ali valja istaknuti kako ostaje mala žal za tim što nisu uspjeli još 15-ak minuta sačuvati svoju mrežu netaknutom budući da bi na taj način - da su slavili bez primljenog pogotka - bili jedina momčad u povijesti Europske lige kojoj je to pošlo za rukom.

Specijalizirani portal Who Scored nagradio je nogometaše Dinama jako dobrim ocjenama, a prvo ime utakmice po njima je bio Lirim Kastrati koji je za sve ono što je jučer pokazao na terenu nagrađen ocjenom 8.9.

Odmah iza Kosovara bio je Mislav Oršić (8.6), a svakako valja pohvaliti i dvostrukog asistenta Lovru Majera (8.2).

Zanimljivo, usprkos pogotku Joško Gvardiol nagrađen je pomalo skromnom ocjenom 7.6, ali je najveće iznenađenje kako je Dominik Livaković dobio tek 7.0 za svoju predstavu, pogotovo ako uzmemo u obzir onu fantastičnu obranu iz 82. minute kakva se ne viđa često i koja će sigurno konkurirati za jednu od najboljih obrana grupne faze Europske lige.

U nastavku teksta pogledajte sve ocjene portala Who Scored.

WhoscoredWhoscored



Tagovi

Who ScoredWhoscoredDinamo ZagrebCSKA MoskvaEuropska liga

Ostale Vijesti