CARL RECINE/Action Images
CARL RECINE/Action Images

Kako si Barcelona može priuštiti Ferrana Torresa?

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 23.12.21. | 15:23

Kako si onda nisu mogli priuštiti Messija?

Izgleda kako je prelazak Ferrana Torresa iz redova Manchester Cityja u Barcelonu gotova stvar. Doduše, službena potvrda i dalje se čeka, ali prema pisanju medija iz španjolske i onih s Otoka ništa se značajnije neće promijeniti. Torres dolazi, a hoće li odšteta biti za milijun veća ili manja, tek nam preostaje vidjeti.

Ono što mnoge zanima je kako to da si Barcelona odjednom može priuštiti Ferrana Torresa? Ako nisu imali novaca za Lionela Messija, kako sad odjednom mogu osigurati potpis veznjaka Cityja?

Prema posljednjim informacijama, Barcelona će za Torresa izdvojiti 55 milijuna eura. Barcelona je i dalje u dugovima od oko 1 milijarde eura pa tako dovođenje Torresa itekako iznenađuje.

Španjolac je postao član udarnih 11 Građana sve do onog trenutka kad se nije ozlijedio. Van pogona je već neko vrijeme, a on bi trebao konkurirati za momčad oko prvog siječnja. Sve do onda, Torres je van pogona.

Goal javlja kako su Sergio Busquets i Jordi Alba pristali na smanjenja primanja kako bi Torres mogao doći. Svemu tome pogodovalo je i umirovljenje Sergija Aguera, ali Barcelona će od toga moći potrošiti tek jednu četvrtinu budući da su i dalje 'premašili' Salary cap.

Glavni zadatak čelnika Barcelone je kako s Ousmane Dembeleom potpisati novi ugovor. Ne žele ga izgubiti besplatno, naročito jer su za njega platili popriličnu odštetu, ali i zato jer u njemu vide veliku igračku kvalitetu.

Osim njega, i Sergi Roberto jedan je od igrača koji s klubom mora potpisati novi ugovor, dok je Phillipe Coutinho netko koga se u klubu žele riješiti.

Nije jednostavno čelnicima Barcelone ovih dana. Iako mnogi misle da je riječ o jednom od najvećih svjetskih klubova i da je Barcelona klub gdje uvijek teče 'med i mlijeko', realnost je ipak nešto drugačija.


Tagovi

nogometni transferiZimski prijelazni rokOusmane DembeleFerran Torres

Ostale Vijesti