REUTERS/Angelika Warmuth
REUTERS/Angelika Warmuth

Kahn otkrio detalje razlaza: "Slavio bih s vama, da mi nisu zabranili dolazak", Brazzo mirno otišao

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.05.23. | 20:25

Odjeknulo je medijima da legendarni Bayernov vratar više nije dio kluba

"Odlučeno je da Oliver Kahn i Hasan Salihamidžić više nisu na funkcijama u Bayernu, a odlučeno je to na izvanrednoj sjednici Nadzornog odbora sazvanoj u kratkom roku. Baš kao i plan nasljednika: Jan-Christian Dreesen, nedavno financijski direktor i zamjenik glavnog izvršnog direktora, naslijedit će Kahna", javio je neposredno nakon Bayernove obrane naslova prvaka cijenjeni Kicker.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nismo dugo čekali da se oglasi i sam Oliver Kahn, dosadašnji izvršni direktor kluba.

"Nevjerojatno! Veliki kompliment i svaka čast momci! Uvijek sam govorio! Uvijek daj sve do kraja i nikad ne odustaj. Nevjerojatno sam ponosan na ovo postignuće! Želio bih proslaviti s vama, ali nažalost ne mogu danas biti s vama jer mi je zabranjeno. Veselim se sljedećoj sezoni. Nećemo samo po 12. put biti prvaci Njemačke! Sada slavite #MiaSanMeister", napisao je Kahn na Twitteru i tako otkrio da ga ipak nije spriječila gripa u dolasku na utakmicu protiv Kölna, kako je do sada javnost mislila.

S druge strane, Brazzo nije baš aktivan na društvenim mrežama, a uostalom, on je bio na današnjoj utakmici i jako srčano proslavio Bayernov novi naslov. Njegovu izjavu o rastanku bavarski gigant je objavio na svojoj službenoj stranici, dodavši kako su se rastali s puno poštovanja i nakon konstruktivnog razgovora.

"Ponosan sam što sam skoro šest godina radio u Bayernu. Želio bih se zahvaliti svim igračima, trenerima, cijelom timu i osoblju. Bilo je sjajno, put koji bih volio nastaviti, ali poštujem odluku Nadzornog odbora. Bayern stoji iznad svega, a našoj momčadi i našim navijačima želim koheziju i uspjeh", poručio je Salihamidžić.



Tagovi

Oliver KahnBayernBundesligaHasan Salihamidžić

Ostale Vijesti