Kada kola krenu nizbrdo: Biliću i igraču WBA crveni karton, Jamesov prvijenac za preokret

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.09.20. | 15:20

Vrlo sadržajno prvo poluvrijeme.

Nogometaši West Bromwich Albiona stigli su u goste Evertonu u sklopu drugog kola Premier lige, a nakon prvih 45 minuta imaju zaostatak od jednog gola, iako su prvi poveli već u desetoj minuti.

Matheus Pereira bio je asistent, a prvijenac u Premiershipu za „Baggiese“ postigao je danas vrlo raspoloženi Graday Diangana.

Ipak, treba reći kako je domaća momčad gospodarila terenom, a u konačnici su uspjeli doći i do preokreta – prvo je Dominic Calwert-Lewin u 31. minuti poentirao za izjednačenje, da bi u posljednjoj minuti regularnog dijela prvog poluvremena James Rodriguez odličnim udarcem s dvadesetak metara udaljenosti stigao do svog prvijenca u najjačem razredu engleskog nogometa.

Kola su tu krenula potpuno nizbrdo za WBA, a ono što im definitivno nije trebalo jesu čak dva isključenja u tri minute. Prvo je Kieran Gibbs udario (ili odgurnuo) suparničkog igrača bez lopte i zaradio izravan crveni karton.

To je u potpunosti iznerviralo hrvatskog trenera na klupi gostiju, Slavena Bilića, koji je pookončanju prve dionice žestoko ušao u raspravu s Mikeom Deanom, a ovaj je i njemu pokazao izravan crveni karton.

U tijeku je drugo poluvrijeme, ali Matheus Pereira je odmah na startu drugog dijela zabio sjajan slobodnjak za trenutni rezultat 2:2.

Međutim, sreća nije predugo trajala jer je u 54. minuti Keane zabio za novo vodstvo Toffeesa, da bi potom Calwert-Lewin zabio još dva gola i kompletirao hat-trick, dok je James Rodriguez nadodao jednu asistenciju za konačnih 5:2.

Igrači Fantasya koji imaju ova dva ofenzivca u svojim momčadima danas trljaju ruke, još ako im je jedan od njih triple captain...

> Fantasy Premier liga, sada i uz Germanijine kvote: Gomila debitanata i De Bruyne i Arnold kao „must have“

 

(Foto: Action Images)


Tagovi

Slaven BilićJames RodriguezKieran Gibbs

Ostale Vijesti