Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Kačavenda odradio liječnički, Stojković tek treba dogovoriti uvjete s Dinamom! Želi ga i Feyenoord?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.08.23. | 14:50

Ne bi se ništa trebalo zakomplicirati, ali Lokomotivin dvojac još nije postao Dinamov

Štucalo se tijekom dana i Moisesu Caicedu, spominjali su ga u Maksimiru. Naime, kad smo prije pressice pitali ljude u klubu što je novoga s Lukasom Kačavendom i Lukom Stojkovićem i je li ta priča napokon završila, dobili smo ovakav odgovor:

"Dok nije potpisano, ništa nije gotovo. Tek kad vidimo crno na bijelo potpisani ugovor, onda će biti gotovo. Vidjeli ste što se dogodilo s Caicedom, već su mu tiskali dresove u Liverpoolu, a on u zadnji tren otišao u Chelsea. Treba li išta više dodati?"

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Pametnom dosta, u Maksimiru nakon svih peripetija u ovom prijelaznom roku, ništa više nije 100 posto. Iako je između Dinama i Lokomotive sve dogovoreno i ništa nije pošlo po zlu, prema informacijama Germanijaka, u ponedjeljak je odrađen veći dio posla oko dolaska Lukasa Kačavende. On je odradio liječnički pregled, još se čeka medicinska dokumentacija i bude li sve u redu - s Kačavendom će biti sve u redu. Potpisat će ugovor i biti na raspolaganju Igoru Bišćanu nakon utakmica s AEK-om.

A Stojković? On je trebao također u ponedjeljak odraditi liječnički pregled, međutim, nije ga odradio. Odmah se počelo pričati da je nešto zapelo na relaciji Kajzerica-Maksimir, da se Stojković opet udaljio od Dinama te da je pritom stigla i ponuda Feyenoorda za mladog Stojkovića! Ako jest, znači li to da se definitivno komplicira odlazak Luke Ivanušeca iz Dinama u Rotterdam? No, kako smo saznali, od odlaska Stojkovića u Feyenoord neće biti ništa, odnosno, vodeći se za 'Caicedo poučkom', ne bi trebalo biti ništa i on će ipak stići u Maksimir. No, Stojković još nije dogovorio sve detalja ugovora s Dinamom, zato i nije odradio liječnički. Valjda se doista ništa neće zakomplicirati i zapeti na zadnjoj prepreci, ali, dok ne bude gotovo, eto, neće u Maksimiru još tiskati njihove dresove.



Tagovi

GNK DinamoAEKLukas KačavendaLuka StojkovićNK LokomotivaLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti