Juventus prekinuo Sampdorijin niz od sedam utakmica bez poraza (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.03.17. | 17:16

Odigrano je pet utakmica 29. kola Serie A…

U 29. kolu Serie A Juventus je na nezgodnom gostovanju kod Sampdorije, koja je do danas bila neporažena u sedam uzastopnih utakmica, uspio doći do nova tri boda i sačuvati prednost od trinaest bodova koju je imao ispred drugoplasiranog Napolija.

Gosti su poveli u sedmoj minuti. Nakon sjajne akcije i centaršuta Asamoahe, Juan Cuadrado zakucao je s pet metara glavom loptu u mrežu Sampdorije, a rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao.

Spomenimo i kako je za goste Mario Mandžukić odigrao cijelu utakmicu, dok je Marko Pjaca u igru ušao u 27. minuti umjesto ozlijeđenog Dybale.

Atalanta je kod kuće došla do pobjede nad Pescarom, posljednjom momčadi prvenstva, i tako se izjednačila s Interom na petom mjestu tablice. Završilo je 3:0 – domaćine je u vodstvo u 14. minuti doveo Gomez, za konačnih 2:0 u 64. minuti zabio je Grassi, a konačnih 3:0 u još jednim golom postavlja Gomez.

Bologna je na domaćem terenu razbila Chievo 4:1, Cagliari i Lazio odigrali su utakmicu bez pogodaka, dok je Fiorentina došla do minimalne pobjede na gostovanju kod Crotonea. Fiorentinu je u 90. minuti sjajnim pogotkom spasio naš Nikola Kalinić.

Serie A, 29. kolo:

Sampdoria – Juventus 0:1

Atalanta – Pescara 3:0

Bologna – Chievo 4:1

Cagliari – Lazio 0:0

Crotone – Fiorentina 0:1

Rezultati by SofaScore

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Nikola KalinićJuan Cuadrado

Ostale Vijesti