REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Juventus neće produljiti s Dybalom, Argentinac na ljeto postaje slobodan igrač!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.03.22. | 14:24

Bombastična vijest stiže iz talijanskih medija, znači li ovo da Stara dama ide u potpuni remont?

Nitko nije očekivao da će odlazak Cristiana Ronalda baš toliko uzdrmati Juventus, baš kao što nitko nije očekivao da će Portugalac imati tako težak posao uklopiti se u momčad s Old Trafforda. Da su i jedini i drugi znali da bi se ovo dogodilo, Cristiano bi vjerojatno i dalje bio član Juventusa, a gotovo pa sigurno je da bi i rezultati talijanskog giganta bili značajno bolji nego što je to slučaj otkako je Cristiano otišao.

Ronaldo je tako u ljeto 2021. otišao iz Torina, a samo godinu dana kasnije, klub će napustiti i igrač od kojeg su mnogi vjerovali da će biti istinski lider Stare dame i da će odlaskom Cristiana Ronalda baš on preuzeti glavnu riječ u klubu – Paulo Dybala.

La Joya je u Juve stigao u ljeto 2015. godine iz Palerma za nešto oko 41 milijuna eura. Iako je u to vrijeme to bio poprilično velik novac za nekoga tko je tada imao 21 godinu, pokazalo se kako u Torinu nisu promašili njegovim dovođenjem budući da je Dybala u narednih sedam godina u klubu skupio 283 nastupa u svim natjecanjima, 113 pogodaka i 48 asistencija. S klubom je osvojio ukupno 12 trofeja, dok je u sezoni 19/20. izabran za klupskog igrača godine.

Na kraju sezone Dybala će postati slobodan igrač, a talijanski Goal javlja kako je ovog ponedjeljka u Torinu donesena konačna odluka kako La Joyi neće biti ponuđen novi ugovor. Mnogi su uvjereni da ponajveći klubovi svijeta neće previše čekati prije nego li se jave Argentincu i njegovom agentu, a još otprije je poznato da Dybalu 'na oku' drže City, PSG, United i Real Madrid.



Tagovi

Paulo DybalaJuventustransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti