Juventus ima svog Messija: Vrijedi 150 milijuna eura (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.02.17. | 10:37

Najveći velikani ga žele u svojim redovima.

 

Paulo Dybala je u ljeto 2015. godine napustio Palermo i za 32 milijuna eura preselio u redove Juventusa. Njegova cijena je od tada rapidno porasla.

Gledao sam neke utakmice i Dybala je najbolji igrač tamo. Onaj tko ga kritizira je lud jer je Dybala novi Lionel Messi. Postat će igrač poput njega, a već sada postiže njegovu razinu igre“, rekao je predsjednik Palerma Maurizio Zamparini za Tuttosport.

Jeste li vidjeli utakmicu protiv Cagliarija? Tko bi drugi mogao poslati loptu za Higuaina, a ima čistu situaciju za postići pogodak?“.

Nagađalo se kako su za njegove usluge interes pokazali Barcelona, Real Madrid i PSG.

Beppe Marotta mi je prijatelj i volio bih da Dybala ostane u Juventusu. Mislim da si klub može priuštiti igrača poput njega, iako će sigurno biti ponuda. Ruku na srce, prvoklasni igrači su uvijek svugdje traženi. Ono što mogu reći je da Dybala vrijedi 150 milijuna eura. To mu govorim otkako je došao, on je predodređen za uspjeh“, kazao je Zamparini, dodajući:

A kada se samo sjetim da su ga neki moji treneri ostavljali na klupu u Palermu. Nemojte me niti podsjećati“.

Zamparini je također oduševljen i njegovim suigračem u Juventusu i argetninskoj reprezentaciji Gonzalom Higuainom.

On je fantastičan napadač, rođen da zabija golove. Sa svojim je karakteristikama jedan od najboljih na svijetu, ali postoje drugačiji tipovi središnjeg napadača. Podsjeća me na Gunnara Nordahla, napadača sjajne tehnike i fizičke snage. Higuain je Higuain, ako mu date pravu loptu, pospremit će je u mrežu“, kazao je predsjednik Palerma, koji je uvjeren da Juventus može osvojiti Ligu prvaka.

Treba određena zrelost. Napoli je protiv Real Madrida pokazao da to još nema“.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Maurizio ZampariniPaulo Dybala

Ostale Vijesti