Lavovi poveli preko igrača na kojemu su već zaradili 25 milijuna eura (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.02.20. | 21:43

Stara dama gubi na gostovanju.

U ovim trenucima igra se prva utakmica osmine finala Lige prvaka između Lyona i Juventusa. Dok se rezultat na Santiago Bernabeuu u utakmici Manchester Citya i Real Madrida nije mijenjao, u Francuskoj su zato domaćini uspjeli šokirati goste u prvom poluvremenu.

Igrala se 31. minuta kada je dvojac mladih „Lavova“, Houssem Aouar i Lucas Tousart, režirao pogodak.

Na lijevom boku su domaćini vrlo jednostavnim duplim pasom probili stranu nakon izvedenog auta, potom je Aouar vrlo lako pretrčao Bentancura, da bi se odmah potom sjurio u šesnaesterac gostiju.

Nakon kraće zadrške, dočekao je da njegovi suigrači dođu u idealnu poziciju na peterac, mladi reprezentativac Tricolora asistira svom suigraču Tousartu. 22-godišnji veznjak lijevom potkoljenicom zahvaća loptu i zabija pored nemoćnog Wojchiecha Szczesnya za 1:0.

Zanimljivo, Tousart praktički nije ni trebao biti na večerašnjem susretu jer su ga „Lavovi“ prodali ove zime berlinskoj Herthi koja ga je platila 25 milijuna eura, uz navodnih 10% zarade od buduće prodaje. Ipak, on je do kraja sezone ostavljen na posudbi u francuskom velikanu, a tek na ljeto prelazi u Bundesligu, a čini se kako im je to najbolji potez koji su mogli povući ovog siječnja.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Lucas TousartHoussem Aouar

Ostale Vijesti