Juve "riješio" još jednu buduću zvijezdu: Torinski klub već je potrošio 73.000.000 eura i ne misli stati!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 23.06.15. | 21:41

Čini se da Juve ponovo juriša na trofej u svim natjecanjima...

Juventus će najvjerojatnije ostati bez Carlosa Teveza i Andree Pirla, ali u Torinu su odlučni da ponovo imaju jaku momčad. Možda i jaču od one koja je prošle sezone osvojila prvenstvo i Kup, te igrala finale Lige prvaka.

Nakon dolazaka Khedire (besplatno), Dybale (40.000.000 eura na tri rate) i Mandžukića (19.000.000 eura na tri rate), Juve je osigurao još jedan važan potpis. Za 14.000.000 eura u potpunosti su otkupili Roberta Pereyru.

Sjajni argentinski veznjak lani je u Juventusu bio na posudbi iz Udinesea, a zadovoljio je i struku i navijače. Pereyra ima svijetlu perspektivu, reprezentativac je Argentine, a tek su mu 24 godine. Za Bianconere će potpisati četverogodišnji ugovor.

Juve tu pak nema namjeru stati. Navodno će iz Chelseaja pokušati dovesti Juana Cuadrada. Trener Allegri ionako je poslije Mandžinog transfera najavio dolazak još jednog vrhunskog krila. Naravno, ne treba zaboraviti niti Domenica Berardija, koji bi trebao biti vraćen iz Sassuola gdje je u protekle dvije sezone zabio 31 prvoligaški gol. 

(Foto: Action Images)


Tagovi

JuventusRoberto PereyraDomenico BerardiMario MandžukićPaulo DybalaSami Khedira

Ostale Vijesti