Action Images Archive
Action Images Archive

Jurićeva Verona remizirala s Juventusom (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.02.21. | 22:38

„Mala Atalanta“ pružila je izniman otpor Staroj dami

Juventus je u 24. kolu Serie A gostovao kod Verone i kući će se vratiti s bodom nakon remija 1:1, u kojem su strijelci bili Ronaldo(49') i Barak(77').

Ekipa hrvatskog stratega Ivana Jurića u prvom dijelu pružila je dobar otpor trenutno trećeplasiranoj ekipi iz Torina. Gosti su već u drugoj minut zaprijetili preko Ramseyja koji je šutirao iz šesnaesterca pored lijeve stative.

Nije se dugo čekalo na odgovor Jurićeve momčadi. Igrala se sedma minuta kada je Faraoni glavom zahvatio centaršut nakon kratkog kornera i gađao donji desni kut, a Szczesny vršcima prstiju odbio loptu u stativu. Samo sedam minuta kasnije ponovno je golmanska parada spašavala, ovaj put na strani domaćih. Chiesa se obrušio na šesnaesterac Verone i pucao prema Silvestriu koji je uspio zaustaviti njegov udarac.

Do kraja poluvremena nije bilo izglednijih prilika i na odmor se otišlo bez golova.

Na početku drugog dijela, točnije u 49. minuti Chiesa je prošao u kazneni prostor Verone i na petercu pronašao samog Ronalda. Portugalac je neometan iskoristio asistenciju za svoj 19. gol ove sezone u Serie A.

Pogodak Ronalda pogledajte OVDJE.

Uslijedilo je nakon zgoditka petnaestak minuta bez sadržaja, a onda je Verona došla do izjednačenja. Zaccagni je izbio u šesnaesterac nakon akcije koju je započeo Lasagna i uputio centaršut na Baraka, a Čeh glavom poslao loptu u mrežu Juventusa.

Pogodak Barak pogledajte OVDJE.

Nakon izjednačenja mogla je „Mala Atalanta“ i do vodstva. Strijelac a izjednačenje našao se u prilici za zgoditak i u 83. minuti, ali njegov pokušaj je završio pored gola. Samo tri minute kasnije Lazovićev pokušaj Szczesny odbio u prečku.

Pirlova momčad nakon primljenog gola skoro pa da nije prešla centar, a onda je Ronaldo u 90. minuti nakon solo prodora srušen na 18 metara od vrata Verone. Portugalac je uzeo na sebe izvođenje slobodnog udarca i pogodio u živi zid za zadnju priliku na susretu.

Juventus se nakon ovog remija nalazi na trećem mjestu s 45 bodova, a jurićeva Verona je na devetom s 34 boda.

OSTALI REZULTATI:

Spezia – Parma 2:2

Bologna – Lazio 2:0


Tagovi

Ivan JurićIgor TudorAndrea Pirlo

Ostale Vijesti