Ettore Griffoni/IPA
Ettore Griffoni/IPA

Jurićeva uzdanica na meti dva najtrofejnija engleska kluba!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.02.23. | 15:58

Torino traži nemali novac za njega – okruglih 50 milijuna eura!

Ivan Jurić na klupi Torina i ove sezone ostvaruje veoma dobre rezultate. Njegova momčad nalazi se na sedmom mjestu Serie A, promovirano je nekoliko mladih igrača, a povrh svega na bankovnom računu kluba ne nedostaje novaca budući da su od početka sezone na odštetama uprihodili 50.6 milijuna eura, dok su za pojačanja izdvojili 29.33 milijuna eura.

Prošlog je petka Torino upisao minimalan poraz na gostovanju kod Milana, ali je još jednu kvalitetnu utakmicu odigrao 23-godišnji Nizozemac Perr Schuurs koji je ljetos stigao u klub iz Ajaxa za devet milijuna eura, a već sad se za njega govori da bi na kraju sezone mogao ostvariti najveći izlazni transfer u klupskoj povijesti.

Naime, Football Italia i Tuttosport javljaju kako Schuursa žele Manchester United i Liverpool. Ovaj stasiti stoper je samo jedan od brojnih nogometaša Torina koje bi rado ‘prisvojili’ najveći nogometni klubovi, ali na njemu bi se mogla uprihoditi najveća odšteta. Isti izvori donose informaciju kako bi Torino bio spreman pustiti Schuursa za 50 milijuna eura, što bi bila nejveća odšteta u povijesti kluba. Trenutno je na vrhu Brazilac Bremer koji je prije početka ove sezone preselio u redove gradskog rivala Juventusa za 41 milijun eura.

Liverpool i Manchester United trenutno slove kao dva najzainterisiranija kluba, ali navodno situaciji prati i Tottenham kojem je također potrebno pojačanje u posljednjoj liniji. Još je rano za neke konkretnije najave, ali znate za onu izreku ‘gdje ima dima, ima i vatre’… (I.A.S.)



Tagovi

Ivan JurićTorinoSerie A

Ostale Vijesti