CIRO DE LUCA/Action Images
CIRO DE LUCA/Action Images

Jurićeva čudna metoda motivacije: Il Gallo i Brekalo mogu bolje

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.11.21. | 13:15

Podsjetimo, Brekalo je jučer zabio fenomenalan pogodak u pobjedi Torina…

Jurićev Torino jučer je u posljednjoj utakmici 13. kola talijanske Serie A svladao Udinese rezultatom 2:1. Prvi pogodak na utakmici zabio je Josip Brekalo i to na poprilično impresivan način, a za njega mu je asistirao Il Gallo Belotti. Kasnije je domaćin povisio prednost u 48. minuti preko Bremera, da bi u 77. minuti Forestieri fantastično pogodio za – ispostavit će se konačnih – 2:1.

Tom pobjedom Torino se popeo do 11. mjesta prvenstvenog poretka. Jurićev bivši klub, Verona, koju sad vodi Igor Tudor, također je jučer pobijedila rezultatom 2:1, a oni su sad deveta momčad Serie A sa svega dva boda manje od osmoplasiranog Juventusa.

Od Jurića se očekuje da s Torinom bude u gornjem domu prvenstva te da dobrim predstavama 'natjera' Il Galla da potpiše novi ugovor. Iako je ove sezone nešto manje efikasan nego inače, Belotti je i dalje jedan od najboljih napadača u Serie A, ali poslije pobjede hrvatski strateg nije ga zasipavao komplimentima već je istaknuo da od njega želi još više.

"Bila je to jako teška utakmice. Mogli smo završiti s 2:0, ali nismo to dobro odradili i na kraju smo se mučili. Imamo dosta prostora za napredak. Nadam se da ćemo dodatno podići nivo igre kod igrača kao što su Brekalo, Praet i Belotti. Nije ovo bila odlična utakmica, ali dobro smo prošli. Nakon 2:0 smo kontrolirali susret, ali trebalo je to biti čišće. Udinese je stvarno žestoka i dobra ekipa", rekao je Jurić za Sky Sport pa se osvrnuo na prvo ime ekipe Andreu Belottija:

"Radio je dobre stvari. Danas je bio jako dobar i nedostajao mu je samo gol da zaokruži priču. Mora poraditi na mirnoći. S napadačem kao što je on, kada bude u dobroj formi, ekipa će sigurno podići svoj nivo", zaključio je Jurić.


Tagovi

Andrea BelottiJosip BrekaloTorinoIvan Jurić

Ostale Vijesti