REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Jurićev ostanak nije tema u Torinu, ali Vlašićev je: “Imamo dovoljno vremena za odluku”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 01.04.23. | 14:09

Budućnost hrvatskog reprezentativca u Torinu je prilično neizvjesna

U sezonu 22./23. Torino je ušao bez dva najbolja igrača iz sezone 21./22. Prvo je Bremer u transferu vrijednom 41 milijun eura otišao u Juventus, da bi onda Belotti kao slobodan igrač preselio u Romu. No, Jurića to nije pokolebalo. On je nastavio raditi kao i ranije, a iako navijači vjerovali da ih ove sezone očekuje borba za ostankom u ligi, Torino se 11 kola prije kraja sezone nalazi na 11.mjestu s 37 osvojenih bodova.

Jedan od igrača koji je stigao kao pojačanje na početku sezone je Nikola Vlašić. Iako je hrvatski reprezentativac igrao veoma dobro u prvom dijelu sezone, u 2023. se i dalje čeka na njegov pogodak ili asistenciju. On je trenutno na posudbi iz West Hama, a iako bi navijači kluba voljeli da klub otkupi njegov ugovor (baš kao i onaj Mirančuka koji je stigao na posudbu iz Atalante), predsjednik Caio ističe kako takve odluke još ima vremena…

 “Hoćemo li otkupiti te igrače? Vidjet ćemo nakon zadnjih 11 utakmica prvenstva, tada ćemo kompletirati sezonu i odlučiti. Imamo dovoljno vremena i sigurno ćemo donijeti najkvalitetniju odluku za klub.”

Caio je ostao zakopčan do grla na temu dolazaka, ali kad je riječ o ostanku Jurića, kojeg se nerijetko povezuje s drugim klubovima, predsjednik Torina bio je puno direktniji i otvoreniji.

“Budućnost Ivana Jurića nije tema, s nama je sigurno još godinu dana, toliko mu i ugovor traje. Naravno, mi ga želimo zadržati u klubu što je moguće duže.”

Torino u ponedjeljak zaključuje 28. kolo Serie A gostovanjem kod Sassuola.



Tagovi

TorinoNikola Vlašić

Ostale Vijesti