Reuters
Reuters

Jurić: "Očekivao sam više od Vlašića"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.02.23. | 09:27

Jurićev i Vlašićev Tornio sinoć je izgubio od Milana na San Siru.

Golom Oliviera Girouda u 62. minuti na dodavanje Thea Hernandeza, Milan je s minimalnih 1:0 nadvisio Torino za kojeg je Nikola Vlašić igrao do 80. minute. Ante Rebić nije ulazio u igru za pobjedničku momčad. Milan je ovom pobjedom prekinuo seriju od tri uzastopna prvenstvena poraza i, barem privremeno, skočio na drugo mjesto prvenstvene ljestvice. Torino je ostao na sedmom mjestu s 30 bodova.

"Mislim da smo odigrali dobro, u trenucima smo dominirali. No, za pozitivan ishod u ovakvim utakmicama potrebno nam je još malo kvalitete. Propustili smo neke šanse koje smo morali zabiti. Zbog toga sam ljut. Sanabria je odigrao jako dobru utakmicu, no očekivao sam više od MIrančuka i Vlašića", rekao je strateg Torineza naglasivši da nije bio najzadovoljniji učinkom hrvatskog reprezentativca koji nakon povratka iz Katara nije ostvario konkretniji učinak na terenu. Vlašić je uoči Mundijala imao četiri gola i dvije asistencije u 15 utakmica, no nakon Katara nije imao nikakav konkretan učinak. 

Stefano Pioli je nakon pobjede i prekida crne serije doživio 'olakšanje'.

"Očekivali smo tešku utakmicu, no radili smo dobro i sretan sam zbog ove pobjede i igre u drugom dijelu", rekao je i nahvalio strijelca Girouda: "On je vođa, igrač koji čini ostatak momčadi boljim. Sada se okrećemo Ligi prvaka".

Pred Milanom je prva utakmica osmine finala Lige prvaka koju 14. veljače igra protiv Tottenhama, a u prvenstvu im slijedi gostovanje kod 'bivšeg vlasnika' u Monzi. Torino očekuje domaća utakmica s Cremoneseom, a onda i gradski derbi s Juventusom.



Tagovi

MilanTorinoSerie AIvan JurićNikola Vlašić

Ostale Vijesti