foto: Action Images
foto: Action Images

Jurić bolji od Pippa, Verona nadomak zone Europe (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.11.20. | 22:50

Hrvatski treneri radi jako dobre stvari s klubom sa sjevera Italije.

Hellas Verona hrvatskog trenera Ivana Jurića u šestom je kolu Serie A svladala Benevento, kojeg vodi talijanska legenda Filippo Inzaghi, rezultatom 3:1.

Klub iz grada Romea i Julije poveo je u 17. minuti nakon odlične akcije po lijevoj strani. Zaccagni je izbačen na krilu, ušao u kazneni prostor, dao prizeman ubačaj, a tamo se u petercu najbolje snašao Barak i donio vodstvo domaćinu.

Gol možete pogledati ovdje.

U 56. je minuti stiglo izjednačenje. Ovaj put je akcija išla po desnoj strani, prebačena u sredinu, a završena odličnim proigravanjem Caprarija prema Gianluci Lapaduli koji u šesnaestercu odlično iz okreta matira Silvestrija.

Gol možete pogledati na ovom linku.

No izjednačenje nije dugo trajalo. Verona je prekinula jednu akciju i, kao kod prvog gola, pokrenula svoju po lijevoj. Dimarco je dao povratnu loptu a malo unutar šesnaesterca primio ju je ponovno češki napadač Antonin Barak te fantastično vanjskom pogodio daljni gornji kut gola Beneventa za 2:1 u 63. minuti.

Lijepi gol možete vidjeti ovdje.

Konačnih 3:1 viđeno je u 77. minuti. Lopta je išla s lijeve na desnu stranu Verona pa obratno, a okončana je tako što je nabacio ponovno Dimarco, a iza leđa obrane gostiju lukavo se prišuljao bivši igrač Crvene zvezde Darko Lazović i glavom podebljao vodstvo.

Gol Lazovića pogledajte na ovom linku.

Verona je ovom pobjedom stigla na 11 bodova koliko ima još tri momčadi, a Jurićeva momčad je time na sedmom mjesti Serie A. Benevento je 14. sa šest bodova na kontu.


Tagovi

Ivan JurićVeronaFilippo InzaghiBenevento

Ostale Vijesti