Action Images via Reuters/John Sibley
Action Images via Reuters/John Sibley

Juranović: "Zbog velikih rezultata zaboravili smo kakav je osjećaj kvalificirati se na veliko natjecanje. Moramo se svima ispričati"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 15.10.23. | 23:11

Hrvatski desni bek bio je prilično razočaran nakon drugog poraza u kratkom periodu

Hrvatska je izgubila u Walesu 1-2 i pala na treće mjesto kvalifikacijske skupine. O plasmanu u Njemačku više ne ovisimo sami o sebi. Komentar nakon dvoboja za Stipu Antonijevića dao je Josip Juranović.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Razočaravajuće. Sve što smo mogli krivo napraviti, napravili smo. Moramo se pogledati u ogledalo i razmisliti o svemu. Zbog svih velikih rezultata zaboravili smo taj osjećaj, kako je to kvalificirati se na veliko natjecanje. Za sljedeće okupljanje moramo se spremiti što bolje. Ne smijemo ovako pristupati. Moramo se nadati da će Wales kiksati. Ozlijede su alibiji. Svatko tko predstavlja svoju zemlju želi je predstaviti na najbolji način. Bili smo jalovi. Trebamo se svima ispričati. Olako smo shvatili ovaj ciklus, moramo dobro razmisliti što smo napravili ove dvije utakmice", rekao je Juranović koji je utakmicu napustio nakon prvih 45 minuta.

"Osjetio sam lijevi list, već u petoj minuti. Stisnuo sam zube, no moramo vidjeti kako ćemo dalje". (nr)



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijanogometna reprezentacija WalesaEUROEuro 2024Kvalifikacije za EuroKvalifikacije za Euro 2024Josip Juranović

Ostale Vijesti