Pool via REUTERS/Andy Buchanan
Pool via REUTERS/Andy Buchanan

Juranović privukao pažnju otočkog velikana: slijedi li transfer?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 27.07.21. | 17:48

Očito je da vole Hajdukove igrače...

Sprema li se veliki transfer za Juranovića? Kako tvrdi britanski Sky Sport - moguće. Kad su se već ohladili od Vuškovića, Celtic se zagrijao za još jednog Hajdukovca, ovog puta bivšeg. Josip Juranović je već neko vrijeme sjajan u dresu Legije iz Varšave pa nije za čuditi da se ovoga ljeta spominje u kontekstu unosnog transfera u neki jači klub, ili barem u jaču ligu.

Celtic je prošle sezone nakon dugog niza godina izgubio prvenstvo u Škotskoj od mrskih im rivala Rangersa, pa su se tako zeleno-bijeli ozbiljno bacilli u shopping ovoga ljeta, sve kako bi ojačali svoju zadnju liniju, uvelike oslabljenu odlaskom Ajera u Brentford.

Juranović je već otrpije na meti Fiorentine i Spartaka iz Moskve, no Celticova ponuda, kada dodđe, bi mogla nadmašiti interes Talijana, odnosno Rusa.

U dresu Legije, Juranović je prošle sezone sakupio 32 nastupa,. Uglavnom nastupa na poziciji desnoga beka, no može igrati kao stoper, ili pak otići u nešto ofenzivniju zadaću po desnoj strani. Aktivan je i u reprezentaciji. Do sad je za Vatrene nastupio deset puta.



Tagovi

Josip JuranovićFiorentinaCelticSpartak Moskva

Ostale Vijesti