MURAD SEZER/Action Images
MURAD SEZER/Action Images

Juranović: „Gzira United? Neće se to moći nikada zaboraviti“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.03.21. | 09:06

Desni branič poljske Legije danas bi trebao biti dio udarnih 11.

Bivši kapetan Hajduka, a danas pouzdani desni branič poljske Legije, Josip Juranović, danas bi trebao startati u utakmici protiv Malte koja se igra danas na Rujevici s početkom u 20:45 sati.

Zlatko Dalić je sam istaknuo kako nema potrebe forsirati Šimu Vrsaljka kojem je u reprezentaciji izbivao više od dvije godine te se tek oporavio od ozljede.

„Prvi zadatak je da budemo koncentrirani te da na terenu sprovedemo sve misli izbornika. Tri boda su nam najvažnija“, istaknuo je Josip Juranović pa nastavio:

„Kao što je kapetan Luka rekao, svi danas igraju nogomet. Ne radi se o floskuli jer svaka momčad je dobro pripremljena i fizički i taktički, razlike ostaju u drugim elementima. No, nama to nije opravdanje, imamo velike igrače i moram susret što prije dovesti na naš mlin“, dodao je 25-godišnjak kojem će današnji nastup biti sedmi u dresu hrvatske nogometne reprezentacije.

Juranović će sigurno biti posebno motiviran protiv Maltežana budući da je on sudjelovao u onoj blamaži Hajduka kad ih je sastav iz Malte izbacio iz kvalifikacija za Europsku ligu. Iako su bili slavili na gostovanju u prvoj utakmici rezultatom 0:2, na Poljudu su slavili Maltežani rezultatom 1:3 i na taj način kreirali jednu od najvećih senzacija u povijesti hrvatskog nogometa. Nije to dan kojeg se rado sjete u Splitu…

„Neće se to moći nikada zaboraviti. To je bila velika opomena za sve nas. Nijednu reprezentaciju ne smijemo podcijeniti, kao ni klub. Idemo u utakmicu koncentrirano i po tri boda, ne smijemo ništa prepustiti slučaju“, dodao je popularni Jura koji se nakon toga osvrnuo na svoje igre u Poljskoj.

„Sve je super. Ozljeda nema, to je najvažnijem, a i forma je tu, iako je u pravilu uvijek i bila“, zaključio je bivši kapetan Hajduka na privremenom radu u poljskoj prijestolnici.


Tagovi

Josip JuranovićHrvatska nogometna reprezentacijaMaltamalteška nogometna reprezentacijaHNSKatarSvjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.Gzira UnitedHajduk

Ostale Vijesti