Juninho napao Ronaldinha, Cafua i Neymara: Zar ćete to napraviti, braćo?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.10.18. | 22:07

Trzavice na brazilskoj sceni.

Legendarni brazilski nogometaš i 'kralj slobodnjaka' Juninho Pernambucano, napao je svoje bivše kolege povodom održavanja predsjedničkih izbora u Brazilu.

Nekadašnji reprezentativac Selecaa je izjavio za brazilski El Pais kako igrači često zbog predanosti svojim karijerama, klubovima i treninzima, završe alijenirajući se od društva u kojem žive.

Umirovljeni nogometaš, koji je slavu stekao u Olympiqueu iz Lyona, osvrnuo se na podršku svojih nekadašnjih suigrača predsjedničkom kandidatu Jairu Bolsonaru, koji je ušao u drugi krug izbora gdje će se sučeliti sa Fernandom Haddadom.

„Uznemirim se svaki put kada vidim da je neki igrač podržao kandidata radikalno desne opcije“, započeo je svoje argumente, sada 43-godišnji bivši nogometaš, za brazilski El Pais: „Mi smo došli iz nižih, siromašnijih slojeva, iz naroda. Kako bismo mi trebali podržati njegovu stranu? Zar ćete to napraviti? Zar ćete podržati Bolsonara, braćo?“, zavapio je Juninho.

Ranije tijekom kampanje, Bolsonara su podržali, između ostalih, Ronaldinho, Cafu, Neymar, Gabriel Jesus, Felipe Melo i Lucas Moura.

Navedeni kandidat postao je kontroverzan u Brazilu, između ostalog, zbog javnog podržavanja vojne diktature koja je u toj latinskoameričkoj državi bila na vlasti od 1964. do 1985. godine.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Gabriel JesusFelipe MeloLucas MouraNeymarCafuRonaldinhoJuninho

Ostale Vijesti