Sasa Miljevic/PIXSELL
Sasa Miljevic/PIXSELL

Jumić uoči finala: Zasluženo smo u finalu, dat ćemo sve od sebe da napravimo veliko iznenađenje

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.05.21. | 20:02

Povijesna utakmica za nogometaše Istre 1961.

Utakmica za povijest nogometaša Istre 1961! Momčad Danijela Jumića sutra će u 20 sati istrčati na teren Gradskog stadiona u Velikoj Gorici gdje ih očekuje utakmica finala Hrvatskog kupa.

U borbi za Rabuzinovim suncem igrat će protiv Dinama, aktualnog hrvatskog prvaka koji je posljednji put ovaj trofej osvojio u sezoni 17/18. kad su u finalu odigranom u Vinkovcima svladali Hajduk rezultatom 1:0.

Utakmicu je najavio trener Istre, Danijel Jumić.

„Sutra nas očekuje izuzetno bitna i velika utakmica za naš klub, za naš grad i za cijelu regiju. Mislim da je ovo nagrada za dečke. Cijelu sezonu rade jako dobro, napravili smo veliki pothvat u polufinalu pobijedivši Rijeku i zasluženo smo u finalu. Svjesni smo da nas čeka veliki i kvalitetan protivnik, ne treba se tu ništa dodavat vezano za kvalitetu Dinama, ali ćemo napraviti sve da sutra budemo pravi i da budemo što bolji. Dat ćemo sve od sebe da napravimo pothvat i jedno veliko iznenađenje“, rekao je Jumić, nakon čega se osvrnuo na svojeg protivnika.

„Očekujem da će Dinamo napasti od prve minute i da će željet utakmicu odvest na svoj mlin. Isto tako, svjesni smo da će puno toga ovisiti o nama. Moramo biti kompaktni, moramo biti odlučni, hrabri i sigurno da ako budemo takvi možemo anulirati njihovu kvalitetu“, dodao je trener Istre 1961 nakon čega se za kraj osvrnuo na stanje u momčadi.

„Imamo određenih problema s ozljedama kao i u prethodnim prvenstvenim kolima. Sigurno neće biti pet – šest igrača, ali svi koji su ovdje i koji su doputovali će biti spremni. Vjerujem u njih i vjerujem da će oni dati svoj maksimum“, zaključio je trener Istre 1961, Danijel Jumić.


Tagovi

Istra 1961Danijel JumićHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti