Sasa Miljevic/PIXSELL
Sasa Miljevic/PIXSELL

Jumić nakon povijesnog uspjeha: “Gorica ili Dinamo u finalu? Nisam razmišljao o tome”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.04.21. | 22:16

Trener Istre 1961 očekivano je bio oduševljen konačnim rezultatom i izvedbom svoje momčadi.

Iako je srijeda rezervirana za Ligu prvaka, nogometaši Istre 1961 priča su dana u hrvatskom nogometu. Izabranici Danijela Jumića stigli su do povijesne pobjede svladavši Rijeku na svojoj Aldo Drosini rezultatom 3:2 čime su se plasirali u finale Hrvatskog kupa.

Prvo ime susreta bio je Gedeon Guzina koji je prvo asistirao za 2:0, a onda i zabio za 3:0, iako treba pohvaliti i izvrsnog Haru, baš kao i cijelu obrambenu liniju na čelu s Lučićem koja je odigrala jako dobru utakmicu.

Poslije utakmice Goran Tomić je – potpuno očekivano – rigao vatru, dok su s druge strane Danijelu Jumiću iz usta ispadali bomboni. Njegovoj momčadi malo tko je vjerovao, a oni su odigrali takvih 45 minuta koje – ako uspiju ponoviti u finalu – imaju legitimno pravo nadati se da će Rabuzin zasjati u Puli.

“Čestitam Rijeci na drugome poluvremenu, napravili su utakmicu neizvjesnijom, a čestitke i mojim igračima, stožeru i svima u klubu. Zaslužili smo ovo, sretan sam zbog svih njih. Od prvog dana govorim da imamo kvalitetu i širinu u kadru i ovo će nam biti jako bitna pobjeda za ostatak prvenstva”, kratko je rekao Jumić pa dodao:

“Gorica ili Dinamo u finalu? Nisam zapravo ni razmišljao o tome, ne vodim brigu o tim stvarima. Tko god bude”, riječi su Danijela Jumića nakon utakmice.


Tagovi

Danijel JumićIstra 1961Hrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti