Joviću, ne želiš doći? Nema veze, imam četiri zamjene

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.04.19. | 16:25

Eintracht traži 60 milijuna eura, njemu se ne dolazi… Messiju nude četiri nova napadača.

Luka Jović je otkriće sezone, a skautska služba na čelu s Ericom Abidalom snubi ga još od ljeta, dok ozbiljniji pregovori traju od zime, ali čini se kako su se lagano umorili od nagovaranja.

U slučaju da budu morali odustati, imaju plan B, a on uključuje jedno od četiri imena koja stoje u ladici predsjednika Josepa Marije Bartomeua kao potencijalni nasljednici Luisa Suareza u vrhu napada katalonskog giganta. Rodrigo, Marcus Rashford, Nicolas Pepe ili Antoine Griezmann nosit će crveno-plave prugice iduće sezone, ne dođe li srpski reprezentativac.

Prvo i zadnje ime na popisu Messiju se najmanje sviđaju. Za napadača Valencije smatra kako s 28 u nogama već igra svoj najbolji nogomet ili ga je već odigrao, a kako će za početak vjerojatno sjediti na klupi urugvajskom superstaru, teško da se može popraviti. Taj film u Barci su već gledali, ime mu je Paco Alcacer, također je stigao s Mestalle, također kao gotov igrač, a njemu uloga rezerviste jednostavno nije odgovarala. Antoine Griezmann je također u zenitu, ali je riječ o top-igraču, svjetskoj klasi za koju definitivno ima mjesta u momčadi već sad, ali on nije igrač Suarezova profila i, što je najvažnije, lani je odbio Messijev poziv da mu se pridruži u Barceloni, a “više od kluba” ne mora moljakati igrače da dođu i nije baš organizacija kojoj se govori “ne”.

Nicolas Pepe iz Lillea mu se najviše sviđa, također, najbolji je omjer cijene i kvalitete jer će Francuzi za njega tražiti oko 40 milijuna eura. To ga čini najprihvatljivijim potpisom u ovom društvu, ali problem je što mu ugovor istječe 2022. pa se Lilleu ne žuri prodati i ima odličnu poziciju  za pregovaračkim stolom.

Zato je Marcus Rashford favorit uprave, njegova se vrijednost procjenjuje na 80 milijuna eura, ali ima još nešto malo više od godinu dana ugovora. United mu nudi 350.000 tisuća funti tjedno jer će ga u protivnom izgubiti besplatno u ljeto 2020. godine.

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Antoine GriezmannNicolas PepeMarcus RashfordLuka JovićBarcelona

Ostale Vijesti