Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Jovićevićev s Al Raedom šokirao Ronalda, Brozovića i Manea, Al Nassr gubi korak za Al Hilalom!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 07.03.24. | 20:19

Bivši trener Dinama šokirao je favoriziranog domaćina kojeg bi ovaj poraz mogao koštati prvenstva…

Velika večer za Igora Jovićevića i njegov Al Raed! Bivši trener Dinama u gostima je svladao Al Nassr u 23. kolu Pro lige s 3-1, a ovaj poraz bi lako moguće mogao Cristiana Ronalda, Marcela Brozovića, Sadija Manea koštati naslova prvaka Pro lige!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gosti su do prednosti došli već u 18.minuti kad je precizan bio El Berkaoui, ali samo šest minuta kasnije domaćin se vratio u igru nakon pogotka Yahije.

Na samom otvaranju nastavka, u 46. minuti, Fouzair ponovno dovodi Al Raed u vodstvo, da bi onda u 87.minuti na 3-1 povisio Sayoud.

Glavni arbitar ovaj je ogled produljio čak 11 minuta, što je prilično razljutilo goste koji su potom u dodanom vremenu skupili tri žuta kartona (ukupno šest). Domaćin je bacio sve karte u napad, ali ipak nisu uspjeli doći do pobjede. Ronaldo, Brozović i Mane odigrali su cijeli susret za domaći sastav.

S ovom pobjedom Jovićevićeva momčad skočila je na 13. mjesto Pro lige, dok je Al Nassr ostao drugi s devet bodova manje od vodećeg Al Hilala koji je od njih odigrao jednu utakmicu manje.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Igor JovićevićAl RaedSaudijska Arabijasaudijska nogometna ligaAl Nassr

Ostale Vijesti