REUTERS/Russell Cheyne
REUTERS/Russell Cheyne

Jota i Mane protiv Burnleyja za slavlje Liverpoola u prvoj domaćoj utakmici sezone (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 21.08.21. | 15:06

Redsi na Anfieldu nisu izgubili posljednjih 115 utakmica u kojima su vodili na poluvremenu

Nogometaši Liverpoola i Burnleyja na Anfieldu su u 13:30 sati otvorili 2. po redu kolo nove sezone engleske Premier lige. Redsi su slavili rezultatom 2:0, a pogotke su postigli Diogo Jota u 18. i Sadio Mane u 69. minuti.

Nakon što je u prošlom kolu s 3:0 slavila nad Norwichem, momčad Jurgena Kloppa dočekala je sastav Seana Dychea, koje je na otvaranju prvenstva s 2:1 porazio Brighton. Liverpool ponovno cilja na ligašku titulu, a današnji ogled, prvi na domaćem terenu u novoj sezoni, pogotkom je otvorio Portugalac Jota. Krilni napadač u sjajnoj je formi, u posljednjih šest utakmica uključujući današnju zabio je tako četiri pogotka i sada srušio svoj post bez gola na Anfieldu koji je trajao od studenog prošle godine.

Pogodak Jote glavom na asistenciju Tsimikasa pogledajte OVDJE.

(2.20) LEEDS (3.40) EVERTON (3.30)

Alexander-Arnold u sredini drugog dijela loptom je pronašao Manea, a Senegalac postiže drugi pogodak na utakmici i zaključuje priču protiv ekipe iz Burnleyja. Bila je to Trentova već deveta asistencija za Manea - njega najviše voli upošljavati.

Lijep pogodak Manea pogledajte OVDJE.

Time je nastavljen niz Redsa, koji na Anfieldu nisu izgubili posljednjih 115 utakmica u kojima su vodili na poluvremenu.

Premier liga, današnje utakmice 2. kola:

Aston Villa - Newcastle 16:00

Crystal Palace - Brentford 16:00

Leeds - Everton 16:00

Manchester City - Norwich 16:00

Brighton - Watford 18:30



Tagovi

Sadio ManeLiverpoolBurnleyDiogo JotaPremier liga

Ostale Vijesti