Još jedna legenda Bayerna odlučila ostati uz Kovača sljedeće sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.05.18. | 16:33

Produžio je na još jednu sezonu.

Velika je to vijest za našeg Niku Kovača koji od ljeta preuzima Bayern i s njim kreće u pohod na najviše domete, a ovim potezom osigurana je doza iskustva u svlačionici. Robben je ogromno ime u nogometnom svijetu, stigao je ovdje 2009. godine iz Reala, osvojio sedam naslova, četiri kupa, a 2013. je svojim pogotkom odveo Bayern do naslova u Ligi prvaka.

Rafinha je u klub stigao dvije godine nakon toga, on je osvojio jednu ligu i kup manje, ali također je bio dio momčadi koja je osvojila Ligu prvaka. Iskoristiv je na obje bočne pozicije, krpao je Alabu, ali igrao je i na desnoj strani terena i još uvijek treba Bayernu.

O Robbenu ne treba puno, ali u 34. je godini života i ove je sezone u 21 prvenstvenoj utakmici postigao samo pet golova. Ozlijedio se u utakmici protiv Reala na domaćem terenu u polufinalu Lige prvaka već u sedmoj minuti i to mu je završilo ovu sezonu, ali za početak druge trebao bi biti potpuno spreman.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="de" dir="ltr">Einigung erzielt: <a href="https://twitter.com/ArjenRobben?ref_src=twsrc%5Etfw">@ArjenRobben</a> und <a href="https://twitter.com/R13_official?ref_src=twsrc%5Etfw">@R13_official</a> verlängern um ein Jahr: <a href="https://t.co/UrC7p6vPIo">https://t.co/UrC7p6vPIo</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/FCBayern?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#FCBayern</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/MiaSanMia?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MiaSanMia</a> <a href="https://t.co/TYOvdmFC77">pic.twitter.com/TYOvdmFC77</a></p>&mdash; FC Bayern München (@FCBayern) <a href="https://twitter.com/FCBayern/status/994924796503908352?ref_src=twsrc%5Etfw">May 11, 2018</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Arjen RobbenRafinha

Ostale Vijesti