Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Još jedan 'otpisani' blizu odlaska, Vrančić uskoro na Koševu?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.01.23. | 15:15

Mediji iz susjedstva javljaju kako su pregovori u tijeku

Nakon što je klub napustio Damjan Pavlović, izgleda kako će prvi sljedeći s liste 'otpisanih' koji će napustiti Rijeku biti Mario Vrančić.

Nekadašnji reprezentativac BiH pregovara sa Sarajevom, javljaju mediji iz BiH. No, iako kontakti postoje, sportsport.ba javlja kako transfer zasad nije tako blizu kao što se na prvu čini, usprkos činjenici da je Vrančić u Rijeci prošlost.

Vrančić se trenutno nalazi u Rijeci na posudbi iz Stoke Cityja. Iako je došao s velikim očekivanjima, 33-godišnji veznjak je, baš poput većeg dijela 'otpisane' garde, trenutno nespreman kako bi ispunjavao očekivanja novog trenera i kako bi mu bio od koristi na terenu. U bijelom dresu je u prvom dijelu sezone skupio 15 nastupa uz jedan pogodak i dvije asistencije, ali njegovo se dovođenje nije pokazalo dobrom klupskom odlukom.

U Rijeci sigurno ne bi imali ništa protiv da Vrančić ode i karijeru nastavi negdje drugdje, ali njemu se, izgleda, ne žuri donijeti nikakvu odluku. Sa Stoke Cityjem je ugovorno vezan do kraja sezone, ali je potpuno jasno kako isti neće biti obnovljen. Sarajevo nije jedini klub s kojim ima kontakte pa tako treba vidjeti kako će se situacija dalje razvijati, ali u Rijeci za njega više nema mjesta.

Sarajevo je ove zime dovelo nekoliko 'zvučnih' pojačanja, a Vrančić bi trebao donijeti sigurnost i iskustvo u veznu liniju.



Tagovi

Mario VrančićFK SarajevoSarajevoBiH Premijer liga

Ostale Vijesti