REUTERS/Stephane Mahe
REUTERS/Stephane Mahe

Još jedan odlazak na Bliski istok: PSG dogovorio prodaju Draxlera za 20 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.09.23. | 17:26

Nijemac je za Parižane odigrao više od 200 utakmica, ali nije u potpunosti ispunio očekivanja.

Nakon još jedne neuspješne europske sezone, Paris Saint Germain napravio je veliku čistku u svlačionici te se riješio nekolicine igrača, od kojih većina nisu bili u prvom planu trenera Luisa Enriquea, dok je za neke poput Neymara ili Verrattija stigla ponuda koja se ne odbija i to u trenutku kada je s Parižanima došlo do zasićenja.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Najnoviji igrač na listi ovoljetnih odlazaka iz francuske prijestolnice bit će Julian Draxler, koji za odštetu od 20 milijuna eura odlazi u katarski Al Ahli. Nijemac je dogovorio dvogodišnji ugovor, a preostaje mu još samo uspješno obaviti liječnički pregled koji je zakazan za sutra.

Time je okončana ne pretjerano uspješna veza Draxlera i PSG-a, koji je za njegove usluge Wolfsburgu prije pet i pol godina platio 36 milijuna eura. Draxler je za Parižane odigrao više od 200 utakmica, ali ni u jednom trenu nije se nametnuo kao nedodirljiv član udarne momčadi i nositelj igre. Pored toga, znatan teret predstavljala je i njegova prilično visoka plaća od sedam milijuna eura po sezoni.

Skorim odlaskom Draxlera, transfer rubrika odlasci bit će još popunjenija u Parizu. Podsjetimo, klub su ovog ljeta za ukupno 200 milijuna eura odšteta napustili Neymar, Verratti, Diallo, Bitshiabu, Icardi, Wijnaldum, Paredes i Ebimbe. Nakon isteka ugovora PSG je ostao i bez Messija, Ramosa te Pembelea, dok su na besplatnim posudbama završili Xavi Simons, Bernat i Dagba. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ligue 1Paris Saint-GermainPSGLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023Julian Draxler

Ostale Vijesti