Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Još jedan odlazak iz Rijeke: Stoper iz Nigera seli na Krimeju

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.02.22. | 15:31

Dogovorena je posudba do kraja sezone.

Povremeni reprezentativac Nigera koji je zimus stigao u Rijeku, Djibrilla Ibrahim, do kraja sezone bit će na posudbi u Orijentu 1919, potvrdili su iz kluba s Krimeje na svojim društvenim mrežama.

Ibrahim je središnji branič impozantnih fizičkih karakteristika, a reprezentaciju svoje zemlje upisao je nastup i u kvalifikacijama za SP u Kataru. Za svoje mjesto u početnoj postavi morat će se nametnuti kraj nekoliko kvalitetnih braniča kao što su Putnik, Mulac i tek pridošli Mislav Komorski. Tadejevića neće biti neko vrijeme, a dolaskom stasitog braniča iz Nigera popunjen je roster za obrambenu liniju. Trener Orijenta 1919 Edo Flego je u nedavnom razgovoru za Germanijak istaknuo na kojim se pozicijama nastoji pojačati, a jedina preostala neispunjena želja sad mu je polivalentni veznjak, s tim da ne treba odbaciti mogućnost da će igrač karakteristika kakve njemu trebaju u konačnici završi na Sušaku.

U proljetni dio sezone Orijent 1919 je ušao s porazom od glavnog konkurenta u borbi za naslovom prvaka, Varaždinom. Momčad iz Baroknog grada slavila je rezultatom 2:1, s tim da su gosti došli do vodstva preko Dukađina.

Sljedeću utakmicu Orijent Flegine izabranike očekuje ovog vikenda kad im u goste stiže Rudeš. Prvo su kao vodeća momčad prvenstva igrala s drugoplasiranom, a sad kao drugoplasirana igraju s trećeplasiranom. Raspored, očigledno, nije mogao biti teži nego što je…


Tagovi

Djibrila IbrahimNK OrijentNK Orijent 1919OrijentHNK RijekaRijekaposudba2. HNLHNL

Ostale Vijesti