Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Još jedan igrač Dinama otpao za ogled protiv Rapida, Tolić i Andrić u borbi za početnih 11

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 20.10.21. | 15:26

Protiv Rijeke je bio u početnoj postavi, ali na put za Beč nije išao.

Nogometaši Dinama sutra igraju svoju treću utakmicu u grupnoj fazi Europske lige protiv Rapida u Beču. Nakon što je prethodno ustanovljeno da Damir Krznar neće moći računati na kapetana Arijana Ademija i Denija Jurića, sad je iz konkurencije ispao još jedan igrač.

Riječ je o Duji Čopu, napadaču Plavih koji se ovog ljeta vratio u klub kao slobodan igrač. Čop je u svojem drugom mandatu u dresu Dinama skupio 14 nastupa, dva pogotka i tri asistencije.

U prošlom ogledu protiv Rijeke, Čop je bio prvi napadač. Iza njega je igrao Petković, ali je 31-godišnjak rodom iz Vinkovaca zamijenjen nakon prvih 45 minuta. Izgleda kako je već na tom susretu osjetio probleme budući da sad nije bio na popisu putnika za Beč gdje Plave sutra očekuje važan ogled.

Sportske novosti pišu da je Čop osjetio zatezanje u zadnjoj loži te da će danas tokom dana odraditi dodatne pretrage.

Sama činjenica da nema Čopa je nema poprilično je limitirala Damira Krznara te on sad za mjesto prvog napadača ima svega dvije opcije – Brunu Petkovića i Komnena Andrića.

U slučaju da Petković ode u vrh napada, tad bi se ispraznilo mjesto polušpice. Mogućnost je da od prve minute zaigra netko između Tolića, Menala, Špikića i Gojaka, s tim da je Tolić možda i najbliži udarnoj postavi.

S druge strane, ako Andrić zaigra od prve minute, tad se ništa značajnije ne bi trebalo promijeniti. Oršić lijevo, Ivanušec desno i Petković kao povučeni napadač zvuči veoma dobro svim simpatizerima Dinama.

Treba vidjeti na koju će se opciju na kraju odlučiti Krznar, ali u slučaju da Dinamo prekopira drugih 45 minuta s Rujevice, a nipošto onih prvih, tad se Rapid i neće previše pitati…


Tagovi

Dinamo ZagrebDeni JurićDuje ČopRapid Beč

Ostale Vijesti