Jogo bonito: Magija Ronaldinha - opet (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 29.01.19. | 12:22

Legendarni Brazilac zaigrao je nogomet na pijesku i ostavio gledatelje bez daha.

Legenda brazilske reprezentacije u nogometu na pijesku - Jorginho - oprostio se od aktivnog igranja u 44. godini na prijeateljskoj utakmici protiv Japana, nakon profesionalne karijere koja je trajala 24 godine. 

Jorginho je s Brazilom osam puta osvojio naslov svjetskog prvaka, a dva je puta bio prvi topnik Mundijala, te jednom MVP. Ukupno je za Brazil odigrao 288 utakmica, a posljednju jučer protiv Japanaca. 

Oproštaj je uveličao legendarni Ronaldinho, koji je oduševio svojim minijaturama na pijesku. Kada pogledamo ovaj video, ne možemo se ne zapitati bi li i ovdje postao velika zvijezda. Sudeći po potezima, pitanje je samo ima li želje i motivacije za aktivno bavljenje ovim sportom, jer ono što je priredio nesretnim Japancima ne viđa se baš svaki dan. 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Obrigado Jorginho! <br><br>A serial competitor at the <a href="https://twitter.com/hashtag/BeachSoccerWC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BeachSoccerWC</a>, the Brazilian played his last game on sand in a friendly against Japan, with <a href="https://twitter.com/10Ronaldinho?ref_src=twsrc%5Etfw">@10Ronaldinho</a> by his side <a href="https://t.co/g6t6lMZBkz">pic.twitter.com/g6t6lMZBkz</a></p>&mdash; FIFA.com (@FIFAcom) <a href="https://twitter.com/FIFAcom/status/1089857452839919616?ref_src=twsrc%5Etfw">January 28, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
(foto: Screenshot)

Tagovi

Ronaldinho

Ostale Vijesti