Jeste li sigurni da je Granada igrala protiv Reala? Pogledajte odakle dolaze njihovi igrači (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 07.01.17. | 15:58

Real je pobijedio momčad koja je danas startala s čak devet posuđenih igrača.

Granada je jedan od klubova koji se ne trudi složiti vlastiti identitet. Godinama su bili u 'dealu' s Udineseom i Watfordom, povezani i vlasničkim vezama, a broj igrača koji je fluktuirao između ova tri kluba nitko nije mogao ni pratiti. Prilično smo sigurni da čak ni igrači nisu znali tko im je zapravo vlasnik, a u kojem klubu igraju na posudbi.

> VIDEO: Modrić dirigirao razbijanjem Granade - hrvatski reprezentativac namjestio dva gola

Vlasnička struktura se promijenila, ali su se posudbe nastavile. Nema više u Granadi toliko igrača iz Watforda i Udinesea, ali ima iz raznih klubova diljem Europe. Dokaz tome je i činjenica da su danas na utakmicu protiv Reala istrčali s jedanaestoricom u kojoj su bila samo dva igrača koji nisu u statusu posuđenih igrača – Tito i David Lombano. Svi ostali su u Granadi samo u prolazu, a popis klubova iz kojih dolaze je prilično impresivan – tu su Barcelona, Manchester United, Chelsea i drugi.

Postava Granade protiv Reala:

Guillermo Ochoa (Malaga) – Tito (Granada), David Lomban (Granada), Ruben Vezo (Valencia), Gabriel Silva (Udinese) – Jeremie Boga (Chelsea), Uche Agbo (Watford), Sergi Samper (Barcelona), Andreas Pereira (Manchester United), Franck Tabanou (Swansea) – Artem Kravets (Dinamo Kijev)

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Ostale Vijesti