EXPA/ laPresse/ Massimo Paolone
EXPA/ laPresse/ Massimo Paolone

Jednom nastupio za Vatrene, sada mijenja sportsko državljanstvo i igrat će za BiH?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.05.24. | 15:42

Naša susjedna zemlja trebala bi dobiti novo reprezentativno pojačanje

Nakon što se prije nekoliko dana pisalo o tome kako će Stjepan Radeljić postati A reprezentativac Bosne i Hercegovine, a prethodno je igrao za mlađe uzraste i BiH i Hrvatske, danas nam stiže informacija o još jednom igraču koji će dres Hrvatske zamijeniti za popularne Zmajeve.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako doznaje Sportsport.ba, Nikola Katić mogao bi postati reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Katić je rođen u Ljubuškom 1996. godine, a karijeru je počeo u HNK Stolac prije no što je otišao u NK Neretvanac. Uslijedili su Slaven Belupo, Rangers, Hajduk i Zürich, gdje i danas igra. Bio je i hrvatski U-21 reprezentativac, a jedan nastup zabilježio je i za A selekciju kada ju je vodio izbornik Ante Čačić.

Radi se o prijateljskoj utakmici protiv Meksika 2017. godine, kada su reprezentaciju činili igrači iz hrvatske lige ili manje afirmirani igrači koji igraju u drugim europskim ligama. U tom je dvoboju Nikola Katić u 83. minuti zamijenio Ivana Santinija i upisao svoj jedini nastup za Vatrene, tako da ima pravo na promjenu sportskog državljanstva.



Tagovi

Nikola Katićnogometna reprezentacija bosne i hercegovinebosna i hercegovinaBiH nogometna reprezentacijaNogometni savez BiHHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti