Jedan od najboljih igrača HNL-a na meti je njemačkog velikana

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 27.12.18. | 09:40

Sjajne igre mogle bi ubrzo doći na naplatu.

Nakon jesenskog dijela sezone, Osijek je prvi pratitelj vodećem Dinamu, a jedan od najzaslužnijih za to svakako je ofanzivni vezni Haris Hajradinović

Igrač iz Bosne i Hercegovine je u 17 nastupa u HNL-u zabio čak sedam golova i asistirao četiri puta. Stoga nije nikakvo čudo da je izazvao interes brojnih stranih klubova, od kojih se ističu dva prilično jaka imena. 

Kako donosi francuski Footmercato, Hajradinović je predmet snažnog interesa Olympiacosa i Stuttgarta, a osim njih, određeni interes pokazali su i Getafe, Rennes i Amiens. Da transfer nije nimalo nerealan, govori činjenica da osječkom igraču ugovor traje do ljeta 2020. godine, što znači da je sada idealan trenutak ako žele na njemu dobro zaraditi, pogotovo jer ima 24 godine i tek ulazi u najzreliji dio karijere.

Hajradinović je prošle sezone bio jedno o najugodnijih iznenađenja lige s 11 golova i tri asistencije, a u grad na Dravi stigao je početkom rujna prošle godine iz norveškog Haugesunda. Igrao je još u Gentu i Trenčinu, a 2013. je pola sezone proveo u Interu iz Zaprešića, ali tamo nisu prepoznali njegov talent. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

Haris HajradinovićOlympiacosStuttgartGetafe

Ostale Vijesti