Jedan od glavnih igrača Slavena raskinuo ugovor i potpisao za Goricu (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 20.08.19. | 15:59

Očito je presudila svađa sa trenerom Slavena Ivanom Sertićem.

Podsjećamo, Čanađija se nedavno izgleda itekako opasno posvađao sa vodstvom Farmaceuta koji su ga odmah nakon toga prebacili u drugu momčad. Testiranje strogoće na jednom od nositelja momčadi nije baš najpametnija te je sve upućivalo da je rastanak između ove dvije stranke neminovan.

Ovaj zahvalni veznjak dugo je godina bio član Rijeke, a može s pohvaliti da je nogomet igrao i van Lijepe naše. Naime, Rijeka ga je u dva navrata poslala na posudbe u onzemstvo, prvi put u talijanskog drugoligaša Speziu, a u sezoni 17./18. nosio je dres ljubljanske Olimpije s kojom je osvojio duplu krunu.

Slaven Belupu se priključio u veljači ove godine kao slobodan igrač, a njegova uloga na terenu bila je od velikog značaja za Farmaceute.

Njegova tržišna vrijednost iznosi 700 tisuća eura, a prilikom potpisa ugovora sa svojim novim klubom kratko je izjavio:

„Sretan sam što sam došao u Goricu, klub koji je prošle godine kao novi u ligi pokazao da je vrlo ozbiljan, da teži visokim mjestima. Upravo zato sam iznimno sretan što mogu biti tu. Nadam se da ću moći pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve za ovu sezonu.“, rekao je 25-godišnjak.

(foto:pixsell)

 


Tagovi

Slaven BelupoHNK GoricaDario Čanađija

Ostale Vijesti