Milan Šabić/PIXSELL
Milan Šabić/PIXSELL

Je li na pomolu povratak Nikole Kalinića u Hajduk? Održan prvi sastanak s Karoglanom i Nikoličiusom, dogovor se još čeka

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.11.23. | 09:47

Prvi korak je napravljen

Kao što je najavio trener Hajduka Mislav Karoglan, zajediničku ideju proveo je u djelo, održao je prvi sastanak, našao se s Nikolom Kalinićem, a društvo im je pravio i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Karoglan je na predstavljanju rekao da će se naći s Kalinićem kako bi vidio kakvi su njegovi planovi i želje te kako bi se eventualno mogao vratiti u momčad Hajduka nakon što ga bivši trener Ivan Leko nije vidio su svojim vizijama, pa tako ugovor na kraju prošle sezone nije produljen.

Nakon prvog sastanka nema još nikakvog zaključka, dogovor je da će se sastati opet, a o samom razgovoru mogao bi u petak na pressici prije Istre 1961 nešto više reći Karoglan.

Uglavnom, ispalo je malo nezgodno s Hajdukove, odnosno Lekine strane što je jedan takav igrač tiho otišao iz klubu, no razgovori su se sada obnovili i vidjet ćemo hoće li se Kaliniću ispuniti želja da oproštajnu sezonu karijere odigra u Hajduku da barem malo obola u napadu, pomogne Marku Livaji i Aleksandru Trajkovskom.

Vrata Hajduka su mu uvijek otvorena, to je više puta rečeno, a sad se čeka što će biti idući korak, jer Kalinić je iz Verone stigao svojevremeno kao veliko pojačanje, ali se kod Leke nije naigrao.(dku)



Tagovi

Nikola KalinićMislav KaroglanMindaugas NikoličiusHajdukIvan LekoHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti