REUTERS/Paul Childs
REUTERS/Paul Childs

Japanci u problemima, jedan od najboljih igrača propušta ogled s Hrvatskom!?

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 04.12.22. | 19:40

Propustio je današnji trening, a japanski mediji pišu da je u veoma lošem fizičkom stanju.

Iako je Zlatko Dalić fokusiran samo na svoju reprezentaciju te ga sigurno ne zanimaju problemi kod protivnika, činjenica da bi Japanci u sutrašnjem ogledu protiv Hrvatske mogli biti bez jednog od svojih najboljih moglo bi mu izmamiti mali osmjeh na lice. Naime, prema pisanju japanskih medija, ogled protiv Hrvatske mogao bi propustiti 21-godišnji ofenzivac Takefusa Kubo.

I protiv Španjolske, i protiv Njemačke, Kubo je bio u početnoj postavi Japana. U oba navrata je teren napustio nakon 45 minuta, ali je puno važnije to da je Japan tada pobijedio. Jedini poraz na SP-u, protiv Kostarike, Japanci su upisali kad Kubo nije igrao…

Inače, Kubo je igrao za Barcelonu i Real Madrid, dok je od ovog ljeta član Real Sociedada. Kraljevski klub zadžao je 50 posto od njegove sljedeće prodaje, a ostao je upisan u povijene knjige japanske K lige kao najmlađi debitant u povijesti (15 godina, 5 mjeseci i 1 dan).



Tagovi

Takefusa Kubojapanska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna reprezentacijaKatarKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti