Foto: HŠK Zrinjski
Foto: HŠK Zrinjski

Janković u Rijeci je gotova stvar, momčadi se priključuje sljedećeg tjedna

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.12.22. | 12:47

Miljenik Sergeja Jakirovića ipak stiže na Rujevicu

Iako su posljednjih dana u fokusu prijateljski ogledi protiv Juventusa, to ne znači da se u Rijeci ništa ne odvija po pitanju dolazaka i odlazaka. Prije sedam dana na Germanijaku ste mogli pročitati kako je Niko Janković samo koračić ili dva udaljen od riječkog dresa, dok najnovije informacije govore kako je sada posao u potpunosti dogovoren te bi se veznjak Dinama trebao priključiti svojoj novoj momčadi sljedećeg tjedna.

Sergeju Jakiroviću ispunjena je još jedna želja, s Jankovićem je sjajno surađivao u Zrinjskom te će Rijeka u njemu dobiti još jednog izvrsnog mladog igrača u veznoj liniji koja u prvom dijelu sezone nije bila na razini zadatka. Janković ima sjajan udarac iz daljine, posebno je opasan u prekidima, a ako ga zaobiđu ozljede, njegove izvedbe biti će sve bolje i bolje. Nakon Marina i Jurića (posudbe iz Dinama) te Dilavera (slobodan igrač), Janković će tako postati četvrto pojačanje Riječana otkako je 48-godišnji Mostarac postao novi kormilar riječkog broda.

Plemići su popustili, Janković će otići iz Zrinjskog pola godine ranije nego što je trebao, a za uzvrat bi se moglo dogoditi da im Riječani u zimskom prijelaznom roku ustupe neke igrače koji se ove sezone nisu naigrali na Kvarneru (Bušnja, Karrica, Galešić?).

Spomenimo za kraj kako bi Janković u Rijeku trebao doći na posudbu do kraja sezone uz mogućnost otkupa ugovora. (I.A.S./T.N.)


Tagovi

Niko JankovićHNK RijekaRijekaSergej Jakirović

Ostale Vijesti