Marko Prpić i Matija Habljak/Pixsell
Marko Prpić i Matija Habljak/Pixsell

Jakobušić u Dinamovoj loži, Livaja uz momčad u Maksimiru, BBB za Kužea

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 15.07.23. | 20:50

Donosimo atmosferu s Maksimira, s derbija Dinama i Hajduka u Superkupu

Svjedočili smo jednom raritetnom slučaju kad su derbiji Dinama i Hajduka u pitanju. Naime, prvi put nakon tko zna koliko godina, barem kad je Maksimir u pitanju, Hajdukov predsjedsjednik, trenutno Lukša Jakobušić, gledao je utakmicu u društvu Dinamova prvog čovjeka Mirka Barišića. Sjedili su zajedno u glavnoj Dinamovoj loži, uz predsjednika HNS-a Marijana Kustića, bili su tu, između ostalih, Hajdukov sportski direktor Midaugas Nikoličius, šef Škole Boro Primorac, s Dinamove strane Dario Šimić, član Uprave, kao i ostali članovi Uprave, primijetili smo i splitskog gradonačelnika Ivicu Puljka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+).

Eto, to je detalj koji treba istaknuti, jer doista je donedavno bilo nezamislivo da Hajdukova delegacija sjedi uz Dinamovu, baš u ovoj glavnoj loži, dosad su Hajdukovi predstavnici uglavnom odbijali ikakav poziv u makismirsku ložu, čak i u onu gornju ložu Maksimir, ali ovog puta Lukša Jakobušić pristao je na taj potez. Bila je to slika na kakvu smo naviknuli i na nekim velikim svjetskim derbijima poput El Clasica, na kojima predsjednici i službenici dvaju najvećih rivala sjede zajedno u loži. Sad ćemo vidjeti je li ovo tek iznimka, ili će postati pravilo?

A bio je u Maksimiru i Marko Livaja, stigao je s ostatkom momčad i prije utakmice prošetao travnjakom, naravno, uz gromoglasan pozdrav maksimirskog Juga.

Na početku utakmice, pak, na Sjeveru, BBB su se koreografijom i skandiranjem sjetili Josipa Kužea, omiljenog trenera, nedavno se, naime, napunilo čak 10 godina od njegove smrti. (T.N.)



Tagovi

Lukša JakobušićHajdukGNK DinamoSuperkupMarko LivajaIgor Bišćan

Ostale Vijesti