REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Jako ili nikako: Fernando Torres napušta Atletico Madrid na kraju sezone?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.04.24. | 14:15

Prirodno bi bilo da Torres od sljedeće sezone bude trener Atleticove B momčadi, ali postoje već zakulisne igre

U19 momčad Atletico Madrida koju vodi Fernando Torres je u spektakularnoj formi ove sezone. U prvenstvu trenutno imaju sedam bodova više od Real Madrida na vrhu ljestvice, Torres se pokazao kao još jedan impresivan mladi trener, ali izrasta iz uloge koju je obnašao posljednje tri sezone.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Shodno tome, španjolski mediji javljaju da Torres namjerava odstupiti s mjesta trenera U19 momčadi na kraju tekuće kampanje, što ostavlja Atletico pred velikom odlukom. Prirodno bi bilo da Torres od sljedeće sezone bude trener Atletica B, ali njihov trenutni trener, Luis Garcia Tevenet, također je impresivan u svojoj ulozi. Napominje se da bi na ljeto mogao biti promoviran u trenerski stožer Diega Simeonea, što bi Torresu omogućilo da preuzme novu poziciju u klubu. Međutim, konačna odluka o tome nije poznata, ali se rasprave očekuju kasnije ovog mjeseca.

Oni unutar Atletico Madrida vide Torresa kao puno boljeg kandidata od Teveneta za bliskog suradnika Simeonea pa čak i njegovog eventualnog nasljednika u budućnosti što je počelo stvarati dvije struje unutar kluba. Osim toga, navodno je to otvorilo mogućnost i da Torres u potpunosti napusti klub budući da bi mu moglo biti neinteresantno preuzimanje B momčadi kada je već tri sezone proveo s U19.

Da El Nino ima pristalice u klubu nije ni čudno s obzirom na to da je od debija u sezoni 2000./01. upisao 398 nastup, zabio 129 golova i dodao 19 asistencija za Colchonerose.

Kad smo već kod Torresa, zgodno je prisjetiti se i nekih njegovih briljantnih poteza iz igračkih dana:

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Fernando TorresAtletico Madrid

Ostale Vijesti