Goran Kovačić/Pixsell
Goran Kovačić/Pixsell

Jakirović:"Lille? Novac ne igra ulogu", Labrović: "Ne znam da odlazim", Pašalić: "Treniram za čudesne golove"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 17.08.23. | 22:45

Zadovoljstvo na Rujevici nakon pobjede nad B36 (2-0), Rijeka se okreće Lilleu

Nasmijan je i raspoložen bio Marco Pašalić nakon utakmice. Kako i ne bi, na kraju je pogodak za 1-0 i službeno upisan njemu, zabio je, znači, direktno iz kornera.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Sretan sam, presretan. Idemo na Lille i želimo nastaviti tu gdje smo stali. Najbitnije je da pobjeđujemo, idemo do kraja u svakoj utakmici, koliko god možemo. Gol? I da je autogol i da nije, presretan sam što sam pomogao momčadi. Bitno je da zabijamo, doduše, ja treniram da zabijam te čudesne golove, da se pamte ti golovi. Kad sam dalje od gola, osjećam se bolje nego kad sam blizu", kazao je rječiti Pašalić, koji se nije htio previše baviti Lilleom.

"Sljedeća utakmica je najbitnija, na Lille ćemo gledati nakon Lokomotive."

Nediljko Labrović nije ni ovaj put imao puno posla, pamti se tek istrčavanje u 40.sekundi kojim je zbunio Nielsena i spriječio pogodak.

"Samo neka tako i ostane, da nemam posla. Igramo odličnu obranu i napad, samo da tako nastavimo. Naravno, veselimo se utakmici protiv Lillea, spremni smo za nju, ta je utakmica bonus za nas."

Progovorio je Labrović i o potencijalnom transferu.

"Još ne znam da bilo kamo idem, usmjeren sam samo na Rijeku."

Za kraj, trener Sergej Jakirović. Kao i uvijek, bez previše euforije, za ovu Rijeku bio je to običan dan u uredu.

"Malo smo ušli teretno, pogotovo jer su imali šansu, trebalo nam je da dostignemo radnu temperaturu. Zabili smo gol, onda je išlo još lakše. Odmorili smo igrače, žao mi je što Ivanović nije zabio zicer, ali dobro...", kaže Jakirović.

Sad, dakle, Lille?

"Nama je cilj bio play-off, sad što bude. Ne treba trošiti riječi na Lille, ali ne predajemo se, novci ne igraju ulogu. Zadovoljni smo našom momčadi, radimo i na pojačanjima. Bitno je da tamo budemo dobri, da se ne prepadnemo, da imamo aktivan rezultat za uzvrat."

Priče o transferima ulaze u zadnju fazu, što se događa na Rujevici?

"Ja se ponašam kao da nitko neće otići. Imamo dosta potentnih igrača, bit će dosta transfera i u budućnosti. Imamo tri igrača koja su zanimljiva tržištu, ali ponašam se kao da su ovdje, vidjet ćemo", zaključio je Jakirović i okrenuo se Lokomotivi te istaknuo da nije lako pripremiti tu utakmicu, jer ne zna hoće li za 'lokose' igrati Kačavenda i Stojković. (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HNK RijekaB36 TorshavnKonferencijska ligaSergej JakirovićMarco PašalićNediljko Labrović

Ostale Vijesti