Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Jakirović: „Prvi penal mi je bio sumnjiv pa sam htio da se to pogleda, sve što ovdje uzmeš dobro je“

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.02.23. | 20:13

Trener Rijeke bio je jako zadovoljan nakon utakmice na Poljudu

Hajduk je ponovno kiksao, a ovog puta je to bilo protiv Rijeke (1:2). Sergej Jakirović slavio je protiv Hajduka u karijerei pet od devet puta, a i danas je imao razloga za zadovoljstvo.

„Čestitam mojoj momčadi na hrabroj utakmici. Ogromna tri boda, pobjeda nije bila lagana. Puno smo bolje igrali u drugom poluvremenu. Imali smo dvije dobre akcije, uspjeli zabiti. Na kraju dva jedanaesterca, meni je s klupe prva situacija bila sumnjiva. Želio sam da se to pogleda. Labrović je uspio obraniti Livaji penal, to nije nimalo lagano“, rekao je Jakirović, a zatim dodao:

„Teško je igračima igrati u ovakvim uvjetima. Obje su se momčadi borile. Ovo je već treće kolo da mi igramo u ovim uvjetima. Sve što ovdje uzmeš je dobro. Ja sam iz Metkovića, znam što je bura. Ovo mi je peta pobjeda nad Hajdukom u devet utakmica. Smanjili smo zaostatak za četvrtim mjesto, što nije nimalo lako. Svatko danas radi, u HNL-u su ozbiljni treneri. Imamo jako mladu momčad, to možda prolazi ispod radara.“

Odgovorio je i je li mu ovo najdraža pobjeda.

„Nije, ja sam tu već pobjeđivao.“

Bilo je i pitanja kako mu se čini Lekin Hajduk...

„Orijentirao sam se na moju momčad. Ima noviteta, ali nije lako implementirati nove stvari. U takvoj sam i ja situaciji“, zaključio je Jakirović.



Tagovi

Sergej JakirovićHajdukHNLHNK Rijeka

Ostale Vijesti