Jakirović otkrio: Zvali smo četvoricu ove zime, ali nam je sve propalo

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 15.02.20. | 10:30

Gorica se raspitivala za dvije špice, krilnog napadača i lijevog beka.

>>> Pogledajte TEČAJEVE za utakmicu Gorica - Rijeka

"Sada mogu otvoreno reći da smo željeli dovesti Komnena Andrića, Iyayija Atiemwena, Danijela Štefulja i Ivana Mamuta, ali nismo uspjeli", rekao je na jučerašnjoj konferenciji za medije:

"Atiemwena sam osobno nagovarao da se vrati u Goricu, ali on je izabrao Lokomotivu, Andrić je imao neke svoje uvjete, Štefulj se vratio u Rijeku, a 150.000 eura nam je bilo previše za usluge Interovog napadača Mamuta,“ otkrio je.

Doznajemo kako je zahtjev Komnena Andrića doista bizaran, naime inzistirao je od Jakriovića na garanciji da će igrati 90 minuta po utakmici, što mu Jakir naravno nije mogao obećati. Gorica je trenutačno na jednom pravom napadaču Cheriffu Ndiayeju i Jakirović je ove zime pokušao pronaći čovjeka koji bi ga rasteretio. Andrić se činio kao odličan čovjek za zaoštravanje konkurencije, no na koncu je odlučio vratiti se u Inter.

Potom je pokušao s Mamutom, ali bilo mu je puno dati toliki iznos za nekoga tko neće odmah biti pojačanje za udarnu momčad. Slično je bilo i s mladim Danielom Štefuljem za kojeg nije bio siguran da će odmah biti bolje od sadašnej standardne opcije na lijevom beku – Marijana Čabraje.

Na Atiemwenovoj poziciji, onoj lijevog krilnog napadača, od odlaska nigerijskog internacionalca u Dinamo Jakirović je pronašao Kristijana Lovrića, ali doznajemo, u drugom mandatu u Gorici trebao je igrati na polušpici jer su Lovrić i Špikić jako dobri na krilima.

Sva četvorica bi teško ušla odmah u udarnu momčad, ali za Atiemwena i Andrića bi se vjerojatno našlo mjesta u udarnoj momčadi...

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

HNK GoricaSergej JakirovićKomnen AndrićIyayi AtiemwenDanijel ŠtefuljIvan Mamut

Ostale Vijesti