Pixsell
Pixsell

Jakirović nakon Juventusa: "Pokazali smo da se možemo nositi s protivnikom na najvišoj razini"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.12.22. | 17:02

Priliku su dobili svi igrači.

Nogometaši Rijeke odigrali su jako dobru utakmicu protiv Juventusa u Torinu, na kraju su izgubili s minimalnih 0:1, no unatoč tome, novi trener hrvatskog prvoligaša Sergej Jakirović bio je jako zadovoljan prikazanim.

"Jako sam zadovoljan kako smo igrali. Rekao sam momcima da ovo je osnova i baza za nastavak i daljnji rad. Pokazali smo da se možemo nositi s protivnikom na najvišoj razini, da možemo provući neke naše stvari koje želimo primijeniti u prvenstvu. Žao mi je jer je Frigan propustio realizirati veliku priliku. No, Juventus smo limitirali na svega nekoliko prilika. Igrali su svi igrači, to je jako važno. Žao mi je zbog primljenog gola, jer je stigao iz našeg posjeda, no to je sve jako dobra škola za naše mlade momke, da nauče da je na ovom nivou i najmanja greškica doviljna za primiti gol", rekao je nakon utakmice Sergej Jakirović.

Podsjetimo, Rijeka prvu utakmicu drugog dijela sezone igra 21. siječnja na gostovanju kod Osijeka, a do tada momčad s Kvarnera očekuje nastavak priprema.


Tagovi

Sergej JakirovićHNK RijekaRijekaJuventus

Ostale Vijesti